Hej! Jeg hedder Kristina Schou Madsen, er professionel løber og ejer af KRIXRUN.

Jeg har vundet nogle af verdens hårdeste etapeløb – som fx Jungle Ultra, 230 km gennem Amazonas Jungle samt Desert Ultra, 256 km i den Namibiske ørken med temperaturer på 55 grader.

Dertil satte jeg i februar 2018 verdensrekord i at løbe hurtigst til toppen af Kilimanjaro.

Mit seneste eventyr bestod i at løbe 7 maratons på 7 dage på alle verdens 7 kontinenter. Jeg fandt ud af, at det kan man gøre på en gennemsnitstid på 3:30:12.

Udover min profesionelle karriere holder jeg foredrag – særligt i erhvervsrelateret regi, hvor jeg sammenstiller nogle af de mentale strategier, jeg bruger i udholdenhedssport med udfordringer, man kan møde i arbejdslivet, når tingene ikke lige kører som planlagt.

Dertil så tilbyder jeg træningsvejledning primært inden for ultra, trail og etapeløb. Jeg har Henrik og Josephine ansat og i alt coacher vi i øjeblikket 21 atleter.

Og så kan jeg slet ikke holde snitterne fra at arrangere motionsløb. I 2019 har jeg hele 8 stk på programmet og har bl.a. fornøjelsen af at arrangere danmarksmesterskaberne i kort trail til august.

Jeg har webshoppen timetofly.dk, hvor jeg sælger tiptop-fede løbesko af mærket Hoka One One, og så er jeg first mover på virtuelle løb i Danmark. Virtuelt hvad-for-noget? – Løb hvor som helst og når som helst og modtag en stor fed medalje med posten.

Jeg er egentlig bare ret vild med at løbe og arbejde med løb. Mit største privilegium er at kunne give glæde ved løb videre til andre.