Kolding Night and Day Trail er Kolding lækreste trailløb, hvor der fredag aften løbes i mørke med pandelampe og dagen efter i fuld dagslys på de samme spor.

Du har mulighed for at løbe 7, 14 eller 21 km både om aftenen og om morgenen, så sammenlagt kan du fx løbe et halvmaraton eller et helt maraton over to dage – har du en buddy, som skal udfordres?

Vi lover dig, at selvom vi løber på de samme spor, bliver det to vidt forskellige løbeoplevelser!

Løbet foregår på Marielundskovens fede singletracks og spor, og du er garanteret et smil på læben, beskidte sko og en unik løbeoplevelse!

Tid:
18. sep. kl. 20.00 + 19. sep. kl. 09.30 2020

Sted:
Startsted: Kolding Gymnasium,
Skovvangen 10, 6000 Kolding

Distancer:
7 km (Kl. 20.20 + 9.50)
14 km (Kl 20.10 + 9.40)
21 km (Kl. 20.00 + 9.30)

Pris uanset distance:
1 løb = 200 kr. + 10 kr. i gebyr Inkl 1 medalje
2 løb = 350 kr. + 2x 10 kr. i gebyr Inkl 2 medaljer
OBS: Priserne stiger 25 kr. d. 5. august

Depoter:
Der vil være et depot i start- og målområdet, som 14 km passerer efter første omgang og 21 km passerer to gange

Tidtagning:
Foretages af Sportstiming med chip i startnummeret.

Præmie:
Præmier til top 3 herrer og damer

Finisherpræmie:
Til finishere på alle distancer til Kolding Night Trail er en fed klik-medalje, der ligesom et puslespil passer med medaljen alle finishere får til Kolding Day Trail! Dvs. deltager man i begge events får man hele to medaljer, som kan kan klikkes sammen. Medaljerne er også fede hver for sig, men allerfedest samlet 🙂

Max deltagerantal:
Der er deltagerbegrænsning på 300 pr. løb! Dvs max 300 fredag og max 300 lørdag. Herefter vil der være udsolgt og der sættes ikke flere startnumre til salg.

Overnatning:
Det er muligt at overnatte i skolens hal inkl. aften-suppe og morgenmadsbuffet. Dette koster 100 kr. og kan tilkøbes i shoppen, når du tilmelder dig. Medbring liggeunderlag, sovepose mm eller telt til overnatning på sportspladsen. Inkl morgenmad

Parkering:
Der er mange parkeringspladser ved gymnasiet – Skovvangen 10, 6000 Kolding.

Fotograf:
Der vil være en professionel fotograf til stede og efter løbet kan billeder gratis downloades fra vores Facebookside. Med tilmelding til løbet accepteres frit brug af billeder til fx markedsføring

OBS:
Til Kolding Night Trail skal der løbes med pandelampe og trailløbesko anbefales til begge løb!

Omklædning:
Omklædning og bad er muligt efter løbet. Værdiopbevaring i omklædningsrum under eget ansvar.

Forhindret i at deltage?
Startgebyret tilbagebetales ikke, men man er velkommen til at overgive sit nummer til en anden, hvis man bliver forhindret i at deltage. Læs mere om overdragelse under din profil på sportstiming.dk

Ansvar:
KriXrun kan ikke stilles til ansvar for uheld, skader eller andre komplikationer under deltagelse i løbet. Med andre ord deltager man på eget ansvar.
Vi opfordrer til at klæde sig efter vejret og terræn. Ruten vil være glat og teknisk nogle steder, men det er også det, som gør trail sjovt, anderledes og udfordrende!

Tilmeldingen åbner i 2020!