Race Days Trail Run + DM i kort trail

Race Days Trail Run er nyt og cool trailløb i Koldings unikke terræn i Marielundskoven. Ruten byder på vilde og udfordrende singletracks, stejle trapper, grus, mudder, sten, høje drops og masser af friske højdemeter. #vielskerbakker

Kolding Motion og Kristina Extreme Running har slået pjalterne sammen for at lave det lækreste trailløb til dig og dine løbe-buddies.

Ruten er 7 km lang og kan gennemløbes én, to eller tre gange. Den bliver offentliggjort snarest her i begivenheden samt på tilmeldingssiden.

Ca 3,5 km af ruten bliver afviklet på en teknisk MTB-bane i forbindelse med Race Days-weekenden. Et setup hvor sporene tidligere på formiddagen har været brugt til MTB-løb, og dermed er terrænet allerede varmet op! Vi forlænger dog banen med yderligere 3,5 km, før vi igen rammer MTB-ruten tilbage mod målområdet.

Kom og vær med til en weekend fuld af aktiviteter, hvor vi blander det bedste fra mountainbike og trailløb med masser af publikum, TV, expo og gang i gaden.

I år bliver der afviklet danmarksmesterskaber i kort trail på halvmaratondistancen og alle har mulighed for at stille op. Skal du være den nye danske mester i din aldersklasse?

Læs mere om DM i kort trail længere nede.

Program:
Kl. 12.15 – 7 km start
Kl. 13.30 – DM i kort trail (21 km) start
Kl. 13.40 – Åbent løb, 21 km start
Kl. 13.50 – 14 km start
Programmet er med forbehold for ændringer.

Priser:
7 km = 105 kr.
14 km = 135 kr.
Halvmaraton = 165 kr.
DM kort trail* = 205 kr.

*DAF modtager 40 kr. af startgebyret i arrangørafgift
Alle priser er + tilmeldingsgebyr til Sportstiming

D. 1. juni stiger alle priser med 25 kr.

Tilmeldingen lukker d. 15. august for alle distancer og klasser.

Omklædning:
Der er omklædning- og badefaciliteter ca. 100 m fra start- og målområdet

Minimumsudstyr og depot:
Ca. 100 m efter start/omgang er der opstillet en bemandet forplejningszone/depot, der frit kan benyttes. Forplejningszonen tilbyder følgende som minimum:

– Vand
– Energidrik
– Chips
– Slik, kage og andet sødt

Dertil er det muligt at have sin egen forplejning med i zonen. Der skal være påført tydeligt startnummer på forplejningen og det er ikke tilladt at få hjælp uden for forplejningszonen. Forplejningszonen vil være tydeligt markeret.

Ca. 100 meter efter depotet vil der være en “skraldestation / læs-af-station”, hvor man kan smide sit affald og/eller lægge ting, som man kan afhente efter løbet.

Minimumsudstyr:
Der er ikke krav til minimumsudstyr, men der vil ikke være plastikkrus i depotet. Vand og energidrik kan tappes fra dunke med tap på. Vi anbefaler derfor, at man har sit eget krus med (genanvendelige krus kan købes i shoppen ved tilmelding her på Sportstiming.dk).

Parkering:
Der er gode parkeringsforhold nær start- og mål, og adressen er Skovvangen 10, 6000 Kolding. Hvis der er fyldt op, kan der parkeres ved Skovparken eller Kolding Sygehus(Vær opmærksom på eventuel tidsbegrænsning eller betaling ved sygehuset)

Danmarksmesterskaber i kort trail:
Kolding Motion afvikler de danske mesterskaber i kort trail på distancen 21 km i samarbejde med Kristina Extreme Running.

Ruten er offentliggjort som en GPX-fil med relevante data inkl. højdemeterprofil: Rute

Vi gør opmærksom på, at distancen på ruten kan variere med op til 5%.

Der er ikke krav til erfaring eller niveau for at stille op til de danske mesterskaber, og vi håber, mange vil benytte sig af muligheden. Ej heller er det et krav at have tilhørsforhold til en forening. Se nedenstående.

Klasser 
Da DAF ikke længere afvikler DM for hold har KriXrun og Kolding Motion besluttet at afvikle løbets egen holdkonkurrencer, som følger samme regler som de tidligere holdregler for de danske mesterskaber: 

Udover seniorklasser for herre og dame, konkurreres der i kønsinddelte aldersklasser af 5 årsintervaller fra 30 år og opefter. Aldersklassen bestemmes på baggrund af årgang og ikke alder på dagen.

Aldersklasser:
– 30-34 år = 1989-1985
– 35-39 år = 1984-1980
– etc.

For god orden skyld nævnes det, at når vi taler om seniorer, menes der reelt alle deltagere, da den yngste aldersklasse starter fra 30 år. Minimumalder for deltagelse i holdkonkurrencen er 20 år(1999).


Et hold forståes som de tre bedste mandlige eller kvindelige trailløbere fra samme forening eller hold. Disse skal løbe i synlig klubdragt eller ens dragt. 


Medaljer
– Top 3 i seniorklasser (DAF-medaljer)

– Medalje til alle gennemførende deltagere  (løbsmedaljer)

Gymbag med merchandise:
Alle DM-deltagere modtager en gymbags med goodies i fra vores sponsorer samt en sæt sleeves.

Læs mere om eventen på tilmeldingssiden på sportstiming.dk

Vel mødt!