Løbeklubben abonnement inklusiv opstartspakke

Løbeklubben abonnement inklusiv opstartspakke

DKK 79,00 / måned og DKK 110,00 i oprettelse

Bliv en del af KriXrun Løbeklubben og lad os tage dig i hånden på dit løbeeventyr. Du vælger bare det forløb, du vil starte på og så sørger vi for, at du får en løbeplan i din indbakke – nemmere bliver det ikke.

Ved tilmelding får du som en del af oprettelsesgebyret en fed opstartspakke, som består af en KriXrun Løbeklubben T-shirt samt en fed kalender og klistermærker, så du kan holde styr på alle dine løbeture.

Når du er blevet medlem kan du frit vælge hvilket forløb du vil starte på og kan nemt skifte mellem de forskellige forløb: 0-5 km, 5 km fortsætter og 5-10 km.

Vi glæder os til at tage imod dig og til at hjælpe dig i mål med dit forløb!

Vælg din T-shirt størrelse:

Klar

Varenummer (SKU): løbeklubabb Kategori:

Share this product

Beskrivelse

Løb med os når det passer dig!

Tilmeld dig et forløb hos KriXrun Løbeklubben hvor Kristina og fysioterapeut Josephine Dewett tager dig i hånden med et skræddersyet forløb, som får dig sikkert igang med din løberejse.

Hver uge vil du få en mail med løbetips samt næste uges program. Hold styr på dine løbeture med den fede Løbeklubben kalender og dertilhørende klistermærker. Det er med til at holde motivationen i top, og sikrer din familie også kan hjælpe dig godt afsted, når din træningsplanen er synlig.

Josephine har desudenlavet en række styrke- og udstrækningsøvelser, der er med til at sikre, du ikke støder på en skade i forløbet.

I vores lukkede Facebookgruppe deler vi tips og tricks med hinanden. Så mister du motivationen undervejs, giver vi en virtuel highfive, en krammer og sender dig godt afsted igen.

Vi har selvfølgelig også et par overraskelser undervejs! Hvem vil ikke gerne høre historien om, dengang Kristina deltog i ekstremt hårdt etapeløb i ørkenen og på andendagen punkterede sit liggeunderlag, fordi hun havde fået tjørne i numsen? Når du mindst venter det, kan det være Kristina sender dig en lille anekdote fra hendes hendes liv som ekstremløber. Hun gemmer på mange historier!

Når du tilmelder dig KriXrun Løbeklubben, får du tilsendt en fed opstartspakke, som indeholder både en t-shirt og en printet kalender samt klistermærker. Denne opstartspakke er en del af oprettelsesgebyret. 

Opsummeret får du alt dette:

 • Ti ugers løbeprogram
 • Tre træninger hver uge
 • Printet A3 kalender, hvor du hver uge tilretterlægger din personlige plan
 • Klistermærker du sætter på kalenderen de dage, du skal ud at løbe
 • Træningsprogram på mail hver fredag, så du kan planlægge den kommende uge
 • En super-cool og unik KriXrun Løbeklubben T-shirt
 • Adgang til lukket Facebookgruppe, hvor du møder alle de andre medlemmer
 • Adgang til KriXrun coach Kristina eller Josephine via den lukkede gruppe
 • Bibliotek med videoer til lege, styrketræningsprogrammer og udstrækningsøvelser
 • Trykt startnummer du kan tage på, når du skal ud og gennemføre dit mål
 • Rabatkoder til løbesko og andet løbe-lir fra krixrun.dk (altid 20% på Hoka-løbesko)
 • En Spotify-playliste fra coach Kristina, der holder din motivation oppe
 • Aktiviteter som live-sessioner med Kristina eller Josephine i gruppen, fællessamlinger, VIP-invitationer til foredrag med Kristina og specielle rabatter i forbindelse med lancering af nye løbeprodukter på krixrun.dk
 • Personlig dashboard-side, hvor du frit kan vælge mellem forløb, se dine rabatkoder og videoer

 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Køn

dame, mand

Størrelse

S, M, L, XL, XS, XXL