Sammen knækker vi cancer! (UDSOLGT)

Vær med til at samle ind, når vi går eller løber Knæk Cancer Virtual Run!

Øhh… Virtual Run-hvaffor-noget?

Gå eller løb en valgfri distance og hæng denne store smækre-lækre Knæk Cancer-medalje om halsen.

Du bestemmer altså selv, om du vil gå eller løbe. Faktisk bestemmer du helt selv, hvordan du vil tilbagelægge den valgfrie distance. Det kan nemlig også være på krykker, i rullestol eller på løbehjul eller på hænder.

Du kan gennemføre Knæk Cancer Virtual Run helt ene og alene, men du kan også tage dine venner under armen og sammen være med til at knække cancer.

Du kan også fx samle et hold fra arbejdet, fra motionsklubben eller fra din egen eller din børns skole – vi sender nemlig et startnummer med samt sikkerhedsnåle, så man har mulighed for at afvikle sit eget Knæk Cancer-Event.

Overskuddet går 100% til Det Store Indsamlingsshow på TV2 til fordel for Knæk Cancer.

Vær opmærksom på vi kun har 3000 medaljer. Når de er solgt, kommer der ikke flere til salg i år.

Du skal ikke ”bevise” din løbe- eller gåtur. Men for at skabe noget opmærksomhed om Knæk Cancer, må du gerne tage billeder og video fra din tur og lægger på Instagram eller Facebook med #knækcancer #knækcancervirtualrun #virtualrundk og #kristinaextremerunning.

Tjek også vores Instagram-profil: https://www.instagram.com/virtualrun.dk/

NB: Arrangør Kristina Extreme Running kan ikke stilles til ansvar for eventuelle nakke- og rygskader, når den unaturlige store medalje hænges om halsen 😉

God fornøjelse!

__________

Hold på hat og briller! Vi har nemlig samlet 167.495,25 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse. Følg med i Det Store Indsamlingshow på TV2 lørdag i uge 43, hvor vi donerer det vilde beløb!

Regnskabet for velgørenhedsprojektet kan læses herunder. Det er gennemgået af LetRevision, 6000 Kolding.