KRISTINA SCHOU MADSEN

Kristina er professionel løber med flere priser, sejre og rekorder i rygsækken. Hun har blandt andet verdensrekorden i at bestige Kilimanjaro og så var hun også den hurtigste nogensinde til at at løbe 7 maratons på 7 dage på alle verdens 7 kontinenter. Hun er med sine 7x VM’er en af de mest erfarne løbere på det danske landshold og modtog i 2020 prisen som både Årets Koldingborger og Idrætsnavn.

Udover at løbe en hulens masse, driver Kristina virksomheden KriXrun, som arrangerer motionsløb, virtuelle løb, laver træningsvejledning og står bag to webshops og specialiserer sig særligt i motivation og mentale strategier. Kristina holder ofte foredrag i erhvervslivet, hvor hun især fokuserer på målsætning, strategi og præstationsoptimering - i både medgang og modgang. Her er hun især kendt for sin evne til at konkretisere budskaber i øjenhøjde med sit publikum.

Kristinas helt store mål for den kommende sæson er at vinde både Desert Ultra og Ice Ultra, som er to af verdens varmeste og koldeste etapeløb på over 230 km. Løbene er selvforsynende, så det betyder, at man skal bære det meste af sit udstyr selv.

Følg med på Kristinas Instagram og Facebookside for daglige updates.

KRISTINA EXTREME RUNNING - Atleten der gjorde sin passion for løb til sin levevej

Spændende foredrag

Kristina har i sin karriere deltaget i utallige ekstremløb og har i den forbindelse også en masse spændende erfaringer og historier at dele ud af. Disse historier er blevet til en række forskellige foredrag.

Svedige løb

KriXrun arrangerer en lang række motionsløb for alle uanset niveau. Motionsløbene kan både finde sted på asfalten eller på skovstierne under trækronerne. Der er løb med distancer fra 5 km og helt op til 60 km.

Fede blogindlæg

Gennem sin tid som løber har Kristina fået en masse fede oplevelser og gode erfaringer, som hun med glæde deler ud af i forskellige blogindlæg. Her får du et indblik i alt fra hendes tanker under løb til gode tips for løbere.