NYT! Tjek alle de seje nye produkter fra OMM og Våga.

Følg med

Kurv

KRISTINA SCHOU MADSEN

Kristina er professionel løber med flere priser, sejre og rekorder i rygsækken. Hun har blandt andet verdensrekorden i at bestige Kilimanjaro og så var hun også den hurtigste nogensinde til at at løbe 7 maratons på 7 dage på alle verdens 7 kontinenter. Hun er med sine 7 x VM’er fast inventar på det danske landshold og modtog i år prisen som både Årets Koldingborger og Idrætsnavn.

Udover at løbe en hulens masse, driver Kristina virksomheden KriXrun, som arrangerer motionsløb, virtuelle løb, laver træningsvejledning og står bag to webshops og specialiserer sig særligt i motivation og mentale strategier. Kristina holder ofte foredrag i erhvervslivet, hvor hun især fokuserer på målsætning, strategi og præstationsoptimering - i både medgang og modgang. Her er hun især kendt for sin evne til at konkretisere budskaber i øjenhøjde med sit publikum.

I september 2021 drog Kristina og løbeskoene tilbage mod Kilimanjaro og snuppede en flot 3. plads i verdens højeste OCR-løb. 2022 starter koldt - faktisk på den nordlige side af Polarcirklen, når Kristina går efter at vinde det benhårde løb Ice Ultra på 230 km i Sveriges Laplandsområde. Til dette løb, er Trailbear Films med til at skyde en dokumentarfilm om Kristinas bedrifter.

KRISTINA EXTREME RUNNING - Atleten der gjorde sin passion for løb til sin levevej

Spændende foredrag

Kristina har i sin karriere deltaget i utallige ekstremløb og har i den forbindelse også en masse spændende erfaringer og historier at dele ud af. Disse historier er blevet til en række forskellige foredrag.

Svedige løb

KriXrun arrangerer en lang række motionsløb for alle uanset niveau. Motionsløbene kan både finde sted på asfalten eller på skovstierne under trækronerne. Der er løb med distancer fra 5 km og helt op til 60 km.

Fede blogindlæg

Gennem sin tid som løber har Kristina fået en masse fede oplevelser og gode erfaringer, som hun med glæde deler ud af i forskellige blogindlæg. Her får du et indblik i alt fra hendes tanker under løb til gode tips for løbere.