Kom verden rundt med de vildeste løbeoplevelser - strategi, sved og slutspurt

Kristina Extreme Running er... lidt ekstrem og har løbet verden rundt til de mest spektakulære løb, har slået verdensrekorder og løbet en spændende business igang med afsæt i hendes passion for løb.

Du kan booke Kristina til flere typer af foredrag og særligt hendes erhvervsrelaterede oplæg er populære. Her dykker hun ned i nogle af de mentale strategier, hun bruger, når deltager og vinder nogle af verdens hårdeste løb og sammenstiller dem med problemstillinger, som man kan møde i en presset hverdag på jobbet. Emner som strategi, forandringsparathed, risikovillighed, konsekvensanalyse og træning i positivt tænkning bliver berørt og sat i en kontekst, der kan relateres til jeres virksomhed.

Du kan ligeledes få Kristina ud og fortælle om nogle af hendes mange eventyr. Hør bl.a. om hvordan man slår en verdensrekord i at løbe hurtigst til toppen af Kilimanjaro eller hvordan man bærer sig ad med at løbe 7 maratons på 7 dage på 7 kontinenter.

Disse foredrag er populære blandt højskoler, efterskoler, foreninger, personalegrupper, loger og andre sammenhænge hvor folk er samlet. 

Du kan kontakte KriXrun-teamet for en pris: foredrag@krixrun.dk 

FOREDRAG, PEPTALK OG KURSER

FOREDRAG: 7 MARATONS, 7 KONTINENTER, 7 DAGE

FOREDRAG: GØR DET UMULIGE - VERDENSREKORD PÅ KILIMANJARO

ENGLISH TALK OR MOTIVATIONAL SPEECH

SUCCESFULD STRATEGI - BÅDE I ERHVERVSLIVET OG EXTREMELØB

FOREDRAG: JUNGLE ULTRA

KURSUS: STYRKETRÆNING I FORBINDELSE MED LØB

FOREDRAG: HELT TIL TOPS - THE EVEREST MARATHON