I starten af 2019 fik Kristina muligheden for at deltage i et vildt projekt – nemlig at løbe 7 maratons på 7 dage på verdens 7 kontinenter. Det var en udfordring hun tøvede med at sige nej til.

Målet blev sat højt, og hun gik efter at slå gældende verdensrekord på gennemsnitstiden 3:55, hvilket ville være en stor bedrift for en trailløber, der ikke er vant til at løbe på asfalt.

I dette foredrag fortæller Kristina om forberedelserne til løbet og om at indstille sig mentalt på strabadserne, der bl.a. byder på store temperaturudsving, jetlag og tidszoneskift, en enorm fysisk udfordring med mange kilometer i et højt tempo og hårdt underlagt samt de mentale strategier for at slå verdensrekorden og at forsøge at vinde løbet. 

Kristina var i spidsen de første 2 dage, men langsomt åd den britiske SUB 3-timersløber, Susannah Gill sig ind på hende, mens den franske mester i 24 timersløb Sephanie ligeledes ville være med i kampen. Kristina måtte grave dybt for at være med om podiepladserne.

Foredraget vil gøre brug af billeder og video fra turen rundt om jorden. 

Book