Verdensrekord – hurtigst til toppen af Afrikas højeste bjerg

D. 23.februar slog Kristina Schou Madsen verdensrekorden i at løbe hurtigst til toppen af Kilimanjaro. 6 timer, 52 minutter og 54 sekunder tog det hendes fra bunden af bjerget til toppen og hun slog dermed over 16 min af den gamle rekord. 

I dette foredrag fortæller Kristina om, hvordan en vild idé bliver en realitet, de fysiske og mentale forberedelser, den tekniske planlægning, teamsammensætning og holdarbejde samt beretningen fra rekorddagen. 

Hun fortæller ærligt om hendes tanker før, under og efter rekorden og om, hvordan hun 4 dage for rekordsforsøget rammer ind i et uheld, der kan sætte hele projektet i fare.

Foredraget tilrettelægges efter målgruppen, som kan være virksomheder, foreninger, efterskoler, højskoler, loger, personalearrangementer etc. 

Book