Virtual Autumn Run (5 km)

Efterår, regn og blæst. Det er den vådeste årstid at komme igang med at løbe, og derfor også den sejeste. Men efteråret indeholder også lune timer med sol, varme og orange samt brune farver. Snør løbeskoene og byd efteråret velkomen #autumnchallenge #vådeefterår #sejemedaljer

Virtual Run Den nye seje løbetrend. Løb hvor som helst og når som helst og modtag en über-sej medalje, som du kan hænge stolt om halsen for din seje bedrift! 1. Bestil din medalje 2. Den kommer med posten sammen med dit unikke løbenummer 3. Snør løbeskoene og kom afsted 4. Hæng den gigant mega-seje-kodyl-gigantiske-medalje om halsen #duercool Du bestemmer selv om du vil løbe alene og om du vil løbe kl. 6 om morgenen eller kl. 23 om aftenen. Du kan løbe med og mod dine venner og du kan endda også deltage i et motionsløb – bare du løber, smålunter, traver eller på anden måde bevæger dig frem 🙂  Du bestemmer helt selv tempoet. Du bestemmer også selv ruten og terrænet. Du skal ikke ”bevise” din tid! Vi tror selvfølgelig på, du har løbet, men smid meget gerne din bedrift på Instagram eller Facebook med #virtualrundk og #krixrun

Køb din medalje lige her