5 km Virtual Summer Run

Tilbud

5 km Virtual Summer Run

DKK 55,00

Løb 5 km Virtual Summer Run hvor som helst og når som helst og modtag en über-sej medalje, som du kan hænge stolt om halsen for din seje bedrift!

På lager

Varenummer (SKU): 19_summer Kategorier: , Tags: , ,

Del dette produkt

Beskrivelse

Løb 5 km hvor som helst og når som helst og modtag en über-sej medalje, som du kan hænge stolt om halsen for din seje bedrift!

 

Du kan tage sommermedaljen med på ferie og overrask familien eller vennerne med en sjov og anderledes aktivitet i varmen.

 

Virtual Run-hva’-for-noget?!

Du bestemmer selv om du vil løbe alene og om du vil løbe kl. 6 om morgenen eller kl. 23 om aftenen. Du kan løbe med og mod dine venner og du kan endda også deltage i et motionsløb – bare du bevæger dig 5 km fremad. Om du holder en lille pause undervejs, om du powerwalker, hinker eller jogger, er helt op til dig!

 

Vi har ikke en tidsgrænse for distancen, så du bestemmer helt selv tempoet. Du bestemmer også selv ruten og terrænet.

 

Vær opmærksom på, at der er begrænset startnumre til salg og når der er udsolgt – ja, så er der udsolgt 😉

 

Du skal ikke ”bevise” din tid! Vi tror selvfølgelig på, du har løbet de 5 km, men smid meget gerne din bedrift på Instagram eller Facebook med #virtualrundk, #krixrun eller #vielskermedaljer

 

Medaljen er en stor en af slagsen – nemlig 105mm x 105 mm

 

Max deltagerantal:

400 deltagere

 

NB: Arrangør KriXrun kan ikke stilles til ansvar for eventuelle nakke- og rygskader, når den unaturlige gigantiske medalje hænges om halsen 😉

 

Lige nu sender vi kun medaljer ud i Danmark.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg