Danmarks mest kuperede terræn og det hårdeste? Jo tak, den er god nok! 

D. 7. august stod jeg i Silkeborg Vesterskov til start på 14 km-distancen med lige knap 1000 hm, som nok er det trailløb i Danmark, der kan præsentere flest højdemeter på distancen. Dvs. ikke så meget lige-ud-pjat(glimt i øjet/skrivepennen!), men hardcore op eller ned! Lige efter min smag… 

Der var både mulighed for at løbe 7 km, 14 km, 21 km samt maraton på en 7 km ubarmhjertig og teknisk rundstrækning, og distancerne startede selvfølgelig forskudt af hinanden med nogenlunde samlet sluttidspunkt. 

Der var 39 kvinder til start, og jeg synes, det var lidt spændende om måske nogle hurtige o-løbere havde fundet vej til skoven. Dem kan jeg simpelthen ikke hamle op med på sådan en relativ kort distance! Kvinderne løb til fra start, og efter en kilometers penge lå jeg vel som nr. 3 eller 4, men herefter begyndte jeg at indhente på især nedløbene. 

Løbet var perfekt afmærket, og der var ikke mindre end 3 depoter pr. 7. kilometer. Ruten og terrænet var barsk, men herudover var det ren forkælelse. 

Jeg vinder i tiden 1:34:16 med 12 min ned til nr. 2. Nr. 9 samlet ud af 102 deltagere. 

Præmier til de 3 bedste mænd og kvinder på hver distance + gode lodtrækningspræmier. 

Et klart anbefalelsesværdigt trailløb, som lige er en tand hårdere end så mange andre løb.