Det var ikke meningen, jeg i denne weekend skulle deltage i løb, men jeg blev simpelthen så misundelig på alle de Facebookopdatering fra mine venner og bekendte, som skulle ud og race, og jeg i mere eller mindre desperation googlede mig frem til et trailløb i en fair kørselsafstand fra Kolding: Stige Ø Trail i Odense.

Jeg fandt med det samme adressen, og tjekkede det ville tage 45 min at køre til start, og så tænkte jeg ikke mere over det den lørdag. 

Dagen efter sætter jeg, med al min tro og tillid til teknologi, min GPS til og kører mod Odense. Da jeg ankommer, undrer jeg mig over, jeg ikke kan se andre løbere, og jeg forstår hurtigt, at jeg ikke er på det rigtige sted. Jeg får hjælp af en lokalkendt, som fortæller at løbet er nede omkring havnen, men heller ikke her, kan jeg finde løbere. 

Stige Ø

Stige Ø

Da jeg endelig finder adressen, kan jeg se, jeg er meget for sent på den, og drøner i bedste diva-stil tværs over parkeringspladsen, og smider bilen ind lige foran nummerudlevering, og beder ret frustreret om, at få mit nummer udleveret. Jeg får en chip, som skal sættes om benet, men de kan ikke finde mit startnummer. 

Jeg præsterer at komme 22 min for sent til start, og det er lutter min egen skyld! 

Stige Ø Trail er et rundeløb a’ 3 km, som skal gennemløbes flere gange – i mit tilfælde 4 gange, men eftersom jeg i min ivrighed efter at komme i gang, ikke får løbet over startstregen, røg jeg på en ekstra omgang rundt. Det var lidt frustrerende i starten, men jeg var faktisk ret godt løbende, og ruten var super fed med gode korte bakker og et pragtfuldt varmt vejr. Der var nogle forskellige forhindringer undervejs i form af fx en legeplads, nogle hængende dækhjul og steder, hvor man skulle dukke sig for ikke at slå hovedet. Charmerende og anderledes løb! 

Stige Ø

Stige Ø

Jeg kan klart anbefale Stige Ø Trail, og jeg kommer bestemt igen. Denne gang til tiden 😉 

Fakta:

Tid: 1:14:58

Gennemsnitstempo: 5:28 min/km

Distance: 13,7 km 

Højdemeter: +366 meter

Placering: Nr. 3 (med et hængeparti på 22 min)

Stige Ø

Stige Ø

Præmie: GripGrab Skull Cap

Resultatliste: http://my4.raceresult.com/65369/results?lang=dk

Hjemmeside: http://www.teamfit4run.dk/?page_id=119

Adresse: Stige Ø, Østre Kanalvej, 5000 Odense (Tjek evt adresse for Stige Ø på Google først! 😉 )