50 km Monthly Challenge

Så skal du have det lange ben foran og give dig selv eller andre en 50 km på en måned challenge. Vælg selv om du tager et par kilometer hver dag, om du bruger det som kickstart via et træningsprogram eller du nupper dem på en enkelt dag. Uanset hvad du vælger, så fortjener du at kaste denne gigantiske sølvmedalje om halsen. Hvad vælger du?

#50km #sølvomhalsen #sølvtilfolket #monthchallenge

Virtual Run 
Den nye seje løbetrend. Løb hvor som helst og når som helst og modtag en über-sej medalje, som du kan hænge stolt om halsen for din seje bedrift!
1. Bestil din medalje  
2. Den komme med posten sammen med dit unikke løbenummer  
3. Snør løbeskoene og kom afsted 
4. Hæng den gigant mega-seje-kodyl-gigantiske-medalje om halsen #duercool

Du bestemmer selv om du vil løbe alene og om du vil løbe kl. 6 om morgenen eller kl. 23 om aftenen. Du kan løbe med og mod dine venner og du kan endda også deltage i et motionsløb – bare du løber, smålunter, traver eller på anden måde bevæger dig frem ????  Du bestemmer helt selv tempoet. Du bestemmer også selv ruten og terrænet. 

Du skal ikke ”bevise” din tid! Vi tror selvfølgelig på, du har løbet, men smid meget gerne din bedrift på Instagram eller Facebook med #virtualrundk og #krixrun

Køb din medalje lige her