Virtual Beach Run (5km)

Kalder alle landkrabber, søsnegle eller standløver. Vi er klar med den supersej, svedig sandede Virtual Beach Run medalje. 5 km med saltvand i håret, bølgesprøjt og (måske sand i skoene). Det er hårdt og sejt at løbe i sand, så det giver liiiiige lidt ekstra og gør det til en kodyl sej, sandet og svedig oplevelse at snuppe denne medalje.

#sandogsved #storemedaljer #tagdenmedpåferie #strandchallenge

Virtual Run 
Den nye seje løbetrend. Løb hvor som helst og når som helst og modtag en über-sej medalje, som du kan hænge stolt om halsen for din seje bedrift!
1. Bestil din medalje  
2. Den komme med posten sammen med dit unikke løbenummer  
3. Snør løbeskoene og kom afsted 
4. Hæng den gigant mega-seje-kodyl-gigantiske-medalje om halsen #duercool

Du bestemmer selv om du vil løbe alene og om du vil løbe kl. 6 om morgenen eller kl. 23 om aftenen. Du kan løbe med og mod dine venner og du kan endda også deltage i et motionsløb – bare du løber, smålunter, traver eller på anden måde bevæger dig frem ????  Du bestemmer helt selv tempoet. Du bestemmer også selv ruten og terrænet. 

Du skal ikke ”bevise” din tid! Vi tror selvfølgelig på, du har løbet, men smid meget gerne din bedrift på Instagram eller Facebook med #virtualrundk og #krixrun

Køb din medalje lige her